Access Bars

Meer rust, al na één sessie

Meer rust in je hoofd, meer energie, minder klachten. Dat kan één Acces Bars sessie al doen. ‘Acces’ betekent toegang en ‘Bars’ zijn staven of banen. Er zijn 32 punten op het hoofd die samen ‘staven’ of energiebanen vormen. Elk van deze punten staat ergens voor: bijvoorbeeld communicatie, geld, creativiteit, liefde of vertrouwen.

Vrijer en blijer

Op veel van die punten vorm je tijdens je leven overtuigingen, houdingen, gedachten en beslissingen. Die worden daar opgeslagen. Door de Bars te activeren, laat je ze toe om spanning los te laten en overtuigingen of patronen om te zetten. Zo komt er ruimte voor vernieuwing. Loslaten wat overbodig is en wat je niet meer nodig hebt maakt je vrijer en blijer!

Voor wie?

Eigenlijk heeft iedereen baat bij het ontvangen van de Bars, jong en oud. Het brengt rust en ruimte in je hoofd. Hooggevoelige mensen ervaren minder prikkels en meer rust. Je kunt beter slapen en hebt meer energie. Soms komen emoties die lange tijd vastzitten door een sessie naar de oppervlakte. Dan ben je tijdelijk emotioneler. Maar altijd met een doel: Acces Bars werkt ontspannend en helend bij depressie, ADD, AHHD en burn-out.