Waar honger jij echt naar?

Chocolade of Zelfliefde?

Al sinds mijn puberteit was ik aan het jojoën, had ik alle diëten geprobeerd, urenlang gesport maar uiteindelijk viel ik steeds terug in mijn oude patronen. Als ik niet goed in mijn vel zat, ging ik snoepen, snacken en snaaien. Als het goed met me ging, zorgde ik goed voor mezelf, was ik trots op mijn lijf, nam ik mijn rust en bleef ik bij mijn gevoel. Juist dat laatste is waar het om gaat: heb ik echt honger of heb ik behoefte aan iets anders?

Waarom was ik een emotie eter?

uit gewoonte

uit verveling

vermoeidheid

stress

om mezelf te troosten

om mezelf te belonen

Waarom had ik geen controle over mijn eetpatroon?

Ik was het allerbelangrijkste vergeten: het aanpakken van de oorzaak.

Gedragspatroon doorbreken
Je kunt je brein herprogrammeren om alleen te eten als je echt honger hebt! Als ervaringsdeskundige gebruik ik mijn kennis en de jarenlange ervaring als therapeute om mensen te leren hun gedragspatronen te doorbreken, dus waarom ook niet met ongezonde eetpatronen? Met mijn unieke programma “in contact met jouw lijf” kun je dit vanuit je onderbewustzijn definitief veranderen.

Lekker in je vel
Ik heb nog nooit zo lekker in mijn vel gezeten, ik heb mijn rust gevonden, ik voel me gelukkig en zelfverzekerd. Ik ben eindelijk oké met mijn lijf, ik draai een extra rondje voor de spiegel en ik geniet nu echt! Met mijn unieke programma help ik nu dagelijks mensen om hun persoonlijke doelen te behalen. Wil jij dit ook? Dan ben ik er voor jou!

Waarom werkt dit wel?

Waarschijnlijk heb je de meeste dingen al geprobeerd en alle adviezen heb je vast al gehoord. Gezond eten, meer bewegen en nauwelijks snoepen. Maar als dit zou werken, waarom valt 95% van de mensen weer terug in hun oude patroon? Dit komt omdat een hele belangrijke factor wordt vergeten: de oorzaak die je tot eten aanzet. Dit ga je aanpakken! Stoppen met emotie eten is een feestje! Omdat je alles kunt eten wat je wilt! Een stukje taart op een verjaardag, een glaasje wijn, omdat jij daar trek in hebt. Je leert gezonde keuzes te maken en opnieuw in contact te komen met je lijf! 

Blijvende verandering
Dus ben jij op zoek naar een blijvende verandering in jouw gewicht en eetpatroon? Heerlijk een taartje kunnen eten zonder schuldgevoel? Niet bang te hoeven zijn dat dit de zoveelste mislukking gaat worden? Niet op dieet, gewoon alles mogen eten, jij bepaalt! En, net zoals ik, met een grote glimlach op je gezicht een extra rondje draaien voor de spiegel? Dan is dit echt iets voor jou!

Pak de oorzaak aan en krijg zo je eetbehoefte onder controle.
Start vandaag

Het programma

Natuurlijk heb ik geen toverstaf, het is belangrijk dat jij voor echt jezelf kiest en jezelf op de eerste plaats zet. We zullen als een team werken maar jij zal jouw deel mogen doen. Wat ga je doen?

Elke dag luister je een persoonlijk door mij ingesproken geluidssessie. Deze kun je in eigen vertrouwde omgeving beluisteren wanneer het jou uitkomt. Tijdens de geluidssessie breng ik je brein in een diepe staat van ontspanning. Hierdoor kun je jouw gewoontes, patronen, overtuigingen, gevoelens en emoties herprogrammeren. Je zult merken dat je na het luisteren van de geluidssessie helder, fris, vol energie en zelfvertrouwen bent. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij jouw persoonlijke doelen gaat behalen en vooral behouden!

Mijn resultaat

Elke dag wakker worden en voelen wat ik echt nodig heb. Leven vanuit “in contact zijn met mijzelf en mijn lijf”. Genieten van alle mooie dingen in het leven. Een frisse wandeling maken met mijn gezin. Een zondag lekker luieren op de bank met Netflix. Gezellig uit eten gaan met vrienden. Een heerlijke rode wijn of een lekker koud biertje. Een stukje taart als er iets te vieren valt of gewoon zomaar op de thee bij een vriendin. En ondertussen val ik af.

Wat anderen vertellen over het programma:

“Heerlijk! geen dieet, geen calorieën tellen maar de oorzaak aanpakken. De reden waarom je eet. Heel bijzonder maar ik heb geen behoefte meer aan snaaien en snacken en dat al in 2 weken!”

“Wat een ontzettend mooie en makkelijke app. De geluidssessies zijn heel ontspannend. Ik ben tot rust gekomen en blijf wekelijks afvallen.”

“Oh Marloes, wat heerlijk ontspannend! Echt een cadeautje. Zo bijzonder. Ik zit naast een chips etende man en voel niet eens behoefte om iets uit het schaaltje te pakken. Ik voel me zo goed.”

Heb je nog vragen of twijfels? Neem gerust contact met mij op via whatsapp, email of telefoon.

 

Wil jij vol trots een rondje draaien voor de spiegel?