Ieder mens gelukkig!

Op zoek naar?

Als ik naar mijn eigen leven kijk, heb ik ups en downs gehad, wie niet? Ik voelde me vaak vermoeid, moedeloos, piekerde veel, ik kon niet meer genieten en mijn zelfvertrouwen was ver te zoeken. Ik heb van alles geprobeerd, niets hielp, of maar tijdelijk. Ik ben gaan kijken waarom ik me zo voelde en toen ik dat wist, gingen mijn ogen open, letterlijk open. Waar het echt om ging: niet alleen kijken naar de specifieke klacht maar naar de mens als geheel. Een holistische visie.

Waarom voelde ik me zo?

Dit kwam zowel door lijfelijke blokkades als negatieve gedachten en gevoelens in mijn onderbewuste. Gedachten, gedrag, gevoel en handelen van nu komen voort uit de overtuigingen en gebeurtenissen die je in het verleden hebt meegekregen. 

Het brein
Het brein bestaat uit twee delen: het bewuste en het onbewuste brein. Het bewuste brein spreekt de taal van logica, wilskracht en doorzettingsvermogen, je ratio, je kritische mind. Je onbewuste brein is verantwoordelijk voor het allergrootste gedeelte van wat je voelt, denkt en doet.  Het bewuste en het onderbewuste spreken als het ware een andere taal. Het onderbewuste communiceert op een hele andere manier, namelijk in beelden, symbolen en emoties.

Een gelukkig gevoel
Toen ik dat wist, veranderde mijn leven! Ik heb nog nooit zo lekker in mijn vel gezeten, ik heb mijn rust gevonden, ik voel me gelukkig en zelfverzekerd. Ik geniet nu echt! Wil jij dat ook? Dan ben ik er voor jou!

Behandeling

Het is belangrijk dat jij vanaf vandaag de controle terug pakt en dat je je niet langer laat leiden door oude patronen of overtuigingen! Je kunt gebruik maken van die geweldige computer die in jouw lichaam zit, namelijk je brein en je onderbewuste. Daarnaast kan ik je helpen met het opheffen van lijfelijke blokkades. 

Energetische behandeling
Tijdens de behandeling maak ik gebruik van verschillende, wetenschappelijk bewezen,  tools afgestemd op jouw behoeftes. Ik kijk wat jij nodig hebt om zo snel mogelijk weer stralend door het leven te gaan. 

Blijvende verandering
Dus wil jij graag meer ontspannen en vanuit vertrouwen leven? Stap voor stap jezelf beter gaan voelen? En, net zoals ik, met een grote glimlach op je gezicht een extra dansje doen in de kamer? Dan is dit echt iets voor jou.

Energetische behandeling is een cadeautje!

 

Ieder mens is het liefst gelukkig!
Neem vrijblijvend contact met mij op

Wat anderen vertellen over het programma:

“Wat ben ik dankbaar dat ik gestart ben bij Marloes.

Al een lange tijd voelde ik me vermoeid, sliep ik slecht en bleef maar piekeren. Ik wist niet wat ik moest doen, waar ik moest beginnen en ik merkte dat de kinderen ook niet te genieten waren.

Wat een rust in mijn hoofd en wat is het gedrag van de kinderen positief veranderd! Wat een fijne en liefdevolle aanpak. Ik kan weer keuzes te maken. Een heerlijk gevoel!”

“Nergens geen zin meer in en van niets kunnen genieten.

Een vriendin sprak mij aan en zei: “Is dit jouw leven? Jij bent degene die dit kan veranderen!”. Zij adviseerde mij om naar Marloes te gaan. Achteraf zeg ik, dat had ik eerder moeten doen. Zo dankbaar. Ik heb nu een gelukkig, blij leven.”

“Tijdens mijn herstel van een burn out kwam ik in contact met Marloes. Bij de start was ik wat sceptisch maar besloot om te starten. Ik merkte veranderingen op die erg bijzonder waren; de spierpijn in mijn rug en nek verdwenen. Ik werd rustiger, ging beter slapen. We hebben een opstelling gedaan i.v.m. mijn werk.  Dus samengevat een erg goede therapie die mij er weer helemaal bovenop geholpen heeft.”

Heb je nog vragen of twijfels? Neem gerust contact vrijblijvend met mij op via whatsapp, email of telefoon.

Dus, wil jij…

Positiever in het leven staan

Leren om jouw brein altijd de baas te zijn

Meer focus en energie

Meer ontspanning en rust 

Jouw ultieme leven leven!

 

Dan is dit echt een geweldige stap!

Energetische behandeling

De kern dynamieken van problematieken

Access Bars, reiki & energetisch ontspanningsmassage

Visualisatie, metaforen en meditatie

Bioresonantie

Biotensor

Bach remedies

Hypnotherapie 

 

Deze investering in jezelf is € 95,00 per sessie

Traject 7 sessies € 645,00

Waar wacht je nog op? Bel of mail me gerust om samen te kijken wat ik voor jou kan betekenen! Wat ik nu zelf ervaar, gun ik jou ook!

Liefs Marloes

Wil jij een gelukkig, ontspannen en vrolijk leven?
Neem vrijblijvend contact met mij op