Ieder mens gelukkig!

Op zoek naar?

Loop jij ergens tegenaan in je leven en kun je de oorzaak hiervan niet achterhalen?
Systeemopstellingen kunnen je helpen!
Systeemopstellingen geven inzicht in onderlinge verhoudingen en knelpunten. Zo helpen de opstellingen vragen te beantwoorden als ‘Hoe vind ik (meer) innerlijke rust?’, ‘Waarom blijf ik iets uitstellen?’ en ‘Hoe vind ik een baan die helemaal bij me past?’
Heb je al langere tijd een soortgelijke vraag op bijvoorbeeld mentaal, fysiek, emotioneel of relationeel vlak en ben je toe aan antwoord? Lees vooral verder. Ik kan je helpen!

Wat zijn systeemopstellingen?

Ieder mens is onderdeel van diverse systemen. Denk hierbij aan je familie, (vrienden)groep en collega’s. Verstoringen in zulke systemen kunnen invloed hebben op het leven van individuen in het systeem. Zo kunnen onverwerkte familiezaken, als vroeg gestorven ouders of uithuisplaatsing, de balans in het familiesysteem verstoren. Deze verstoorde balans kan het gedrag van familieleden beïnvloeden.
Door middel van een systeemopstelling kunnen (onbewuste) verstoringen worden opgespoord. Een systeem beschikt namelijk over een energieveld waarin alle informatie over de personen als groep is opgeslagen. Deze informatie gaat over zowel het heden als het verleden. Het opsporen van de verstoringen geeft meer inzicht in het gedrag en de problemen van individuen in het systeem. Deze inzichten kunnen helpen met het vinden van doelgerichte oplossingen en heling.

Hoe werken systeemopstellingen?

Een opstelling begint met een probleem of vraag. Aan de hand hiervan wordt bepaald welke personen en elementen een rol spelen in het systeem. Hoe deze personen en elementen worden gerepresenteerd, is afhankelijk van de vorm van de opstelling. Ik bied twee vormen van systeemopstellingen aan: groepsopstellingen en individuele opstellingen.
Tijdens groepsopstellingen worden representanten in een ruimte geplaatst. Deze representanten zijn personen zonder voorkennis over jouw situatie die iets of iemand uit het systeem representeren. Middels representanten komt jouw systeem werkelijk tot leven. De informatie die je met behulp van de representanten verkrijgt, kunnen we samen in verband brengen met je probleem of vraag.
Een individuele opstelling heeft hetzelfde effect als een groepsopstelling. Het enige verschil is dat tijdens individuele opstellingen geen representanten worden opgesteld, maar poppetjes, vloerankers of andere elementen.

 

Ieder mens is het liefst gelukkig!
Neem vrijblijvend contact met mij op

Wat anderen vertellen over het programma:

“Wat ben ik dankbaar dat ik gestart ben bij Marloes.

Al een lange tijd voelde ik me vermoeid, sliep ik slecht en bleef maar piekeren. Ik wist niet wat ik moest doen, waar ik moest beginnen en ik merkte dat de kinderen ook niet te genieten waren.

Wat een rust in mijn hoofd en wat is het gedrag van de kinderen positief veranderd! Met hele fijne oefeningen kunnen bereiken. Ik kan weer keuzes te maken en kan tijd voor mezelf vrij te maken. Een heerlijk gevoel!”

“Nergens geen zin meer in en van niets kunnen genieten.

Een vriendin sprak mij aan en zei: “Is dit jouw leven? Jij bent degene die dit kan veranderen!”. Zij adviseerde mij om naar Marloes te gaan. Achteraf zeg ik, dat had ik eerder moeten doen. Zo dankbaar. Ik heb nu een gelukkig, blij leven.”

“Tijdens mijn herstel van een burn out kwam ik in contact met Marloes. Bij de start was ik wat sceptisch maar besloot om een opstelling te doen. Ik merkte veranderingen op die erg bijzonder waren; de spierpijn in mijn rug en nek verdwenen. Ik werd rustiger, ging beter slapen. We hebben ook een opstelling gedaan i.v.m. mijn werk.  Dit heeft me veel richting gegeven. Dus samengevat een erg goede therapie die mij er weer helemaal bovenop geholpen heeft.”

Heb je nog vragen of twijfels? Neem gerust contact vrijblijvend met mij op via whatsapp, email of telefoon.

Dus, wil jij…

de oorzaak van jouw probleem op een liefdevolle manier achterhalen zodat je naar heling toe kunt werken?
Dan bieden systeemopstellingen de uitkomst!

Positiever in het leven staan?

Echte eye-openers?

Meer focus, energie en rust?

Liefdevol, veilig en vertrouwd voelen?

Jouw ultieme leven leven?

 

Dan is dit echt een geweldige stap!

Systeemopstellingen

Zowel mogelijk individueel als in een groep.

Liefdevol, veilig en vertrouwd

Laagdrempelig

Echte eye-openers!

 

Deze investering in jezelf is € 95,00

Dus waar wacht je nog op? Bel of mail me gerust zodat we kunnen kijken wat ik voor jou kanbetekenen. Ook bij vragen of twijfels kun je vrijblijvend contact met mij opnemen!
*Een groepsopstelling kost €75,00 en een individuele opstelling €95,00.

Liefs Marloes

Wil jij een gelukkig, ontspannen en vrolijk leven?
Neem vrijblijvend contact met mij op