even een momentje voor jezelf….

In contact met jezelf

In drukke tijden, waarin verplichtingen in elkaar overlopen, is het soms moeilijk om een momentje van rust voor jezelf te creëren. Het goed omgaan met stress is dan een vaardigheid op zich. Dag en nacht sta je “aan”. Dit kost veel energie.

Ben jij ook degene die snakt naar meer rust in je drukke leven? Plof jij ook elke avond uitgeput op de bank? Wil jij graag meer tijd voor jezelf maar je weet niet hoe?

Speciaal voor jou heb ik de workshop “in contact met jezelf” ontwikkeld.

Niet vliegen, maar fladderen.

Ook ik ken dat gevoel, altijd druk, vaak moe en te weinig genieten van de mooie dingen om ons heen.

Totdat ik voelde: Dit wil ik anders! Ik wilde met volle aandacht voor mezelf en mijn gezin er zijn.

Stap voor stap kreeg ik meer rust in mijn drukke leven. Een proces waarin ik in contact met mezelf kwam, op zoek naar mentale ontspanning en liefdevolle fysieke inspanning. Ik ga mijn belangrijkste inzichten met je delen! De meest krachtige oefeningen leer je in deze workshop. 

Stress verlagend
Dus wil jij even niet vliegen maar leren ontspannen, vol verbinding & verwondering in het leven staan? Wil jij terecht komen in een liefdevol warm bad? En, net zoals ik, in volledig contact met jezelf genieten! Dan is dit echt iets voor jou.

De workshops

Het draait om jou! Zonder dat jij in de picture komt te staan, mag jij gewoon even zijn. Alles is goed! In rust… gewoon even ontspannen en liefdevol fysiek inspannen.

In contact met jezelf 
Onder het genot van een kopje koffie, veel gezelligheid deel ik je mijn belangrijkste inzichten. De meest krachtige fysieke oefeningen gecombineerd met mentale oefeningen oa bodyscan, ademhaling, aandachtstraining, meditatie en ontspanning ga je ervaren, je ontvangt tools die je in het dagelijks leven toe kan passen. Niet zweverig, maar gewoon vaardigheden waarmee je een moment van in contact met jezelf kunt beleven.

In contact met jezelf is een cadeautje!

 

Heb je nog vragen of twijfels? Neem gerust contact vrijblijvend met mij op via whatsapp, email of telefoon.

Dus, wil jij…

Mentale ontspanning

Liefdevolle fysieke inspanning

Meer focus en energie

“Mindfit” worden  

In verbinding zijn

 

Dan is dit echt een heerlijke workshop!

Workshop in contact met jezelf

5 bijeenkomsten in een ontspannen sfeer van maximaal 10 vrouwen 

Draag gemakkelijk zittende (sport) kleding

Neem een bidon of flesje met water mee

Neem ook warme sokken, vest en fleece dekentje mee

 

Workshopprijs nu voor: € 97,00

Waar wacht je nog op? Kom je samen met een vriendin, zus of buurvrouw? Dan betalen jullie samen € 167,-

Liefs Marloes

Vanuit rust komt de kracht. Wil jij dat ook?
Neem vrijblijvend contact met mij op