Recensies

100% kan ik niet garanderen, maar ik heb nog nooit iemand gehad die geen verandering had! Waarom zou het bij jou niet helpen dan?! Lees hieronder een aantal van de succes verhalen die ik ontving:

 

 

“Wat ben ik dankbaar dat ik gestart ben bij Marloes.
Al een lange tijd voelde ik me vermoeid, sliep ik slecht en bleven mijn gedachtes maar malen. Ik wist niet wat ik moest doen, waar ik moest beginnen en ik merkte dat de kinderen ook niet te genieten waren.

Wat een rust in mijn hoofd en wat is het gedrag van de kinderen positief verandert. Met hele makkelijke oefeningen te bereiken. Marloes kijkt echt naar de persoon, wat heb je nodig om zo snel mogelijk het resultaat te behalen wat jij wil hebben.

De rust is mijn hoofd is zo fijn! ik heb stappen kunnen maken die ik al heel lang wilde, keuze durven maken en kan tijd voor mezelf vrij maken. Een heerlijk gevoel!

Echt lieve mensen, als je twijfelt neem gewoon contact op met Marloes, zij kan je heel goed uitleggen wat ze voor jou kan doen.

Marloes, Ontzettend bedankt voor alles wat je voor mij gedaan hebt!”

 

 

“Wonderbaarlijk, van uit mijn hoofd naar meer in mijn lijf.

Na al een traject bij Marloes te hebben gevolgd die tot verbluffende resultaten heeft geleid, waardoor ik nu meer leef vanuit vrijheid en betere keuzes kan maken die goed voor me zijn en beter bij me passen, was ik nieuwsgierig naar de access bars sessie.

Ik heb mogen ervaren dat tijdens de bars sessie je overtuigingen op een ‘dienblaadje’ worden gepresenteerd. Door deze te benoemen kan Marloes deze ‘aandrukken’ waardoor ze als sneeuw voor de zon verdwijnen. Deze voel je letterlijk wegvloeien uit je lichaam, waardoor je real time hele duidelijke inzichten krijgt waar je mee verder kan! Direct na de sessie ondervond ik dan ook meer innerlijke rust en heb het gevoel dat ik meer in mijn lijf ben geland.
Marloes is voor mij een TOP therapeut! Vanuit intuïtie en ervaring en met al haar tools/behandelmethode die ze in haar ‘koffertje’ heeft zitten, weet ze precies wanneer ze en wat ze in moet zetten, waardoor ze echt het verschil maakt!”

 

 

“De redenen voor mij om naar Marloes te gaan waren hoofdzakelijk het niet lekker in m’n vel zitten, niet meer echt genieten van dingen en gestresst zijn, wat weer resulteerde in minder kunnen verdragen van mijn omgeving (en dan vooral van de kinderen).
Dankzij de therapie hebben veel dingen los kunnen laten waardoor ik weer rust in mijn hoofd en lijf kreeg en weer oprecht kan genieten van dingen (kinderen!). Het fijne is dat het zo makkelijk toe te passen is en ik het altijd kan gebruiken als ik het nodig heb.”

 

 

“Eindelijk lukt het mij om de regie over mijn eetpatroon te hebben! Geen dieeten, afvalraces of strijd met eten. Op een ontspannen en moeiteloze manier ben ik de kilo’s kwijt waar ik al heel lang naar verlangde! Echt een aanrader.”

 

 

“Tijdens mijn herstel van een burn out kwam ik in contact met Marloes. Bij een introductie merkte toch wel wat raakvlakken waaruit ik iets kon leren. Was toch wel wat sceptisch maar besloot om de therapie te volgen. Tijdens deze sessies merkte ik dat ik daadwerkelijk veranderingen kwamen die erg bijzonder waren. De spierpijn en in rug en nek verdwenen. Ik werd rustiger. Ging beter slapen. Kortom een vooruitgang. Verder gingen we een opstelling doen i.v.m. werk en hoe ik daarin stond. Het was een openbaring waardoor ik weer mezelf voorop stelde. Dus samengevat een erg goede therapie die mij er weer helemaal bovenop geholpen heeft.”

 

 

“In 2018 ben ik gestart bij Marloes. Het voelde prettig en goed. Ook merkte ik na een aantal afspraken verschil in mijn persoonlijk doel. Maar zelfs nu, een half jaar later, merk ik nog steeds dat het proces doorgaat. Zo heb ik verschillende stappen gezet:
Ik heb sindsdien gesprekken gevoerd met mensen,die ik al heel lang had willen voeren.
Ik heb vaker keuzes gemaakt die ik echt ZELF wil.
Ik heb knopen doorgehakt die ik al heel lang wilde doorhakken!
Kortom…bij mij heeft de SMILE therapie vooral op langere termijn veel gebracht! Thanks Marloes!”

 

 

“Nergens geen zin meer in en van niets kunnen genieten
Al een hele tijd kon ik nergens meer van genieten en had ik geen zin om dingen te gaan doen. Ik was passief, zat op de bank met een zak chips en dacht: “waar doe ik het toch voor?”
Vrienden en familie stelde de leukste uitjes en ideeën voor maar niet sprak me aan. Bij het idee dat ik mij om moest gaan kleden en spullen inpakken, zakte mij de moed in de schoenen. Totdat mijn vriendin mij aansprak en zei: “ Is dit jouw leven, jij bent degene die dit kan veranderen!”. Een dag later kwam ik op facebook een verhaal tegen waarin ik mij helemaal herkende. Ik heb gelijk een afspraak gemaakt bij een Marloes. Achteraf zeg ik, dat had ik eerder moeten doen. Ik kan weer genieten, ben ondernemender geworden, geef mijn grenzen aan en kan reflecteren op mijn eigen handelen. Zo dankbaar. Ik heb nu een gelukkig, blij leven.”