Waar ben jij echt naar op zoek?

Rust en Zelfliefde?

Als kind speelde ik ‘problemenbankje’. Denkbeeldige mensen kwamen met een probleem en dat loste ik samen met hen op.

Iedereen maakt dingen mee in hun leven. Ook mijn leven kent ups en downs. Op een bepaald punt in mijn leven voelde ik me neerslachtig, kon niet meer genieten en werd erg snel boos. Moedeloos, geen energie en mijn zelfvertrouwen was ver te zoeken. Ik nam geen standpunt meer, ik wist eigenlijk niet meer wat ik wilde.

Juist dat laatste is waar het om gaat: Ik vergat te voelen en kijken naar wat ik echt wilde.  Een periode waarin ik nooit had durven vermoeden dat ik ooit nog zou staan waar ik nu sta.

Waarom voelde ik me zo en piekerde ik zoveel?

De ballast (negatieve gevoelens, overtuigingen en patronen) die ik bij me droeg, bepaalde voor 95% hoe ik me voelde, mij gedroeg en hoe ik handelde. Dit bepaalt dus hoe ik in het leven sta.

Gedragspatroon doorbreken
Je kunt je brein herprogrammeren om alle ballast die je bij je draagt los te laten en alle positieve gevoelens die je bent verloren terug te halen. klinkt simpel he! En eigenlijk is dat het ook. Alleen moet je wel weten hoe. Met mijn unieke programma “in contact met jezelf” kun je dit vanuit je onderbewustzijn definitief veranderen. Je pakt de oorzaak aan van jouw gedrag.  De aanpak is allerminst ‘zweverig’, maar juist heel systematisch.

Een gelukkig gevoel
Ik heb nog nooit zo lekker in mijn vel gezeten, ik heb mijn rust gevonden, ik voel me gelukkig en zelfverzekerd. Ik ben oké met mezelf en ik dans een extra rondje door de kamer. Ik geniet nu echt! Met mijn unieke programma help ik nu dagelijks mensen om hun persoonlijke doelen te behalen. Wil jij dat ook? Dan ben ik er voor jou. !

Waarom werkt dit wel?

De meeste dingen heb je geprobeerd en alle adviezen heb je vast al gehoord. Meer rust, meer bewegen en minder piekeren. Maar als dit zou werken, waarom valt 95% van de mensen weer terug in hun oude patroon? Dit komt omdat een hele belangrijke factor wordt vergeten: de oorzaak van jouw gedrag en gevoelens. Dit ga je aanpakken! In contact met jezelf is een feestje! Omdat je, je stap voor stap, beter gaat voelen!. Je leert te kijken naar jezelf en opnieuw in contact te komen met jezelf!

Blijvende verandering
Dus ben jij op zoek naar een blijvende verandering in jouw gedrag of gevoelens? Heerlijk jezelf kunnen zijn zonder schuldgevoel? Niet bang te hoeven zijn dat je andere tekort doet? Stap voor stap, zonder te hoeven praten, jij bepaalt!  En, net zoals ik, met een grote glimlach op je gezicht een extra dansje doet in de kamer? Dan is dit echt iets voor jou!

 

Ieder mens is het liefst gelukkig!
Neem vrijblijvend contact met mij op

Mijn resultaat

Elke dag wakker worden en voelen wat ik echt nodig heb. Leven vanuit “in contact zijn met mijzelf en mijn lijf”. Genieten van alle mooie dingen in het leven. Een gelukkig gevoel. Een frisse wandeling maken met mijn gezin. Een zondag lekker luieren op de bank met Netflix. Gezellig uit eten gaan met vrienden. Een heerlijke rode wijn of een lekker koud biertje. Een stukje taart als er iets te vieren valt of gewoon zomaar op de thee bij een vriendin.

Wat anderen vertellen over het programma:

“Wat ben ik dankbaar dat ik gestart ben bij Marloes.

Al een lange tijd voelde ik me vermoeid, sliep ik slecht en bleef maar piekeren. Ik wist niet wat ik moest doen, waar ik moest beginnen en ik merkte dat de kinderen ook niet te genieten waren.

Wat een rust in mijn hoofd en wat is het gedrag van de kinderen positief verandert! Met hele fijne oefeningen kunnen bereiken. Ik kan weer keuzes te maken maken en kan tijd voor mezelf vrij te maken. Een heerlijk gevoel!

“Nergens geen zin meer in en van niets kunnen genieten

Een vriendin sprak mij aan en zei: “ Is dit jouw leven? Jij bent degene die dit kan veranderen!”. Zij adviseerde mij naar Marloes te gaan. Achteraf zeg ik, dat had ik eerder moeten doen. Zo dankbaar. Ik heb nu een gelukkig, blij leven.”

“Tijdens mijn herstel van een burn out kwam ik in contact met Marloes. Bij de start was ik wat sceptisch maar besloot om te starten. Ik merkte veranderingen op die erg bijzonder waren; de spierpijn in mijn rug en nek verdwenen. Ik werd rustiger, ging beter slapen. We hebben een opstelling gedaan i.v.m. werk en hoe ik daarin stond.  Dus samengevat een erg goede therapie die mij er weer helemaal bovenop geholpen heeft.”

Heb je nog vragen of twijfels? Neem gerust contact vrijblijvend met mij op via whatsapp, email of telefoon.

Dus, wil jij…

Positiever in het leven staan

Doelen helder voor ogen hebben

Meer focus en energie

In staat zijn om negatieve gedachten en hobbels te herprogrammeren binnen 4 seconden

Jouw ultieme droom realiseren

Tools for life die jou altijd en overal helpen om jouw oerbrein de baas te zijn

Dan is dit echt een geweldige stap!

Smile therapie

7 weken programma, wekelijks hebben wij contact met elkaar

elke week unieke oefeningen van ongeveer 15 minuten

in mijn praktijk of online door mij persoonlijke begeleidt

laagdrempelig, gemakkelijk maar vooral ontspannend

Wil jij direct een levens veranderende start maken? Waar wacht je nog op? Mail vandaag voor jouw eerste afspraak!

Nu tijdelijk van 725,00 voor € 657,00

 Wil jij weten of ik iets voor je kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

Liefs Marloes

Wil jij een gelukkig, ontspannen en vrolijk leven?
Neem vrijblijvend contact met mij op